Annons
Annons

Tävling: Vinn blandare från Mora Armatur

lovelylifemora3Nu har tre!! stycken av er chansen att vinna varsin sensorstyrd kran från Mora Armatur. Superhygienisk då man bara behöver hålla händerna under kranen för att vattnet ska börja rinna och extra enkel för barnfamiljerna då ungarna inte behöver hålla på att vrida av och på. För att vinna ska du svara på två frågor här i kommentarsfältet.

Annons

1. När grundades Mora Armatur?

2. Varför vill du vinna?

Mer info om Mora och kranen hittar du här! Tävlingen pågår till 24/5.

Lycka till!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

61 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar