Annons
Annons

Tävla om fint armband från Pandora!

IMG_1357 IMG_1358 IMG_1359Varför inte tävla om en liten julklapp till dig själv eller en vän? Jag älskar Pandoras charm bracelets från Essence kollektionen där man kan kombinera sitt eget armband efter det man gillar och behöver! Det är nämligen så att alla från dom här små stenarna/berlockerna står för olika saker som ger dig lite extra kraft. På mitt armband har jag Belief, Peace och Positivity. Vilka charms skulle du vilja ha?

För att tävla skriver du i kommentarsfältet vilka charms du vill ha på ditt armband och varför! Du hittar dom här!

Tävlingen pågår till 30/12 och vinnaren utses av mig själv tillsammans med Pandora och kan inte överklagas.

 

Lycka till!

 Grattis Ellen som blev vinnare i den här tävlingen!

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

54 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar