Annons
Annons

Swedish rags

IMG_7766IMG_7773IMG_7777IMG_7776

The latest news in our home is this carpet from Swedish rags that was delivered last night! A soft carpets is a must in a kids room and i love the color combo of soft pink and mole!

I går kväll kom en efterlängtad leverans från tjejerna som har startat Swedish rags! Om ni inte redan har hittat till dom måste ni gå in och titta här! Underbara trasmattor som kan sys i princip alla mått och som kommer i sobra pasteller.

Annons

Luca har tjatat i ett halvår om att hon vill måla sitt rum, ink tak i rosa, men nu blev kompromissen en rosa matta som täcker nästan hela golvet. Jag vet inte hur ni har det, men jag blir domderad till att spendera ganska mycket tid på golvet i Lucas rum och då är det ju extra viktigt med en skön och mjuk matta. Jag älskar dessutom kombon mullvad och rosa!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar