Annons
Annons

If Stilsäkert! En runda till!

ifstilsakertHej på er och hej nya veckan! Imorgon börjar vi spela in nya avsnitt av If Stilsäkert och det ska bli så roligt! Först ut är Sofia Mokkasin som vi ska hälsa på och det var länge sen vi sågs så det ska bli extra kul att få hälsa på hos henne igen. Sist jag var där så var Luca lite drygt ett år och lekte i trädgården med Sofias barn medan jag var inne och plåtade för Mama men nu blir det andar bullar. Ingen Luca (tyvärr) och rullande kamera med oss båda framför istället, resultatet får ni se snart!

Annons

Om ni inte redan har sett de andra filmerna vi gjorde i höstas så kan man titta på dom här!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar