Annons
Annons

Somwhere in Chicago

Bathroom Bedroom-area Buttoned-Leather-Living-Room-Livingetc-Housetohome Cooking-area Eclectic-Wood-Dining-Room-Livingetc-Housetohome Low-Platform-Wood-Bedroom-Livingetc-Housetohome Peacock-Blue-and-Smoked-Glass-Living-Room-Livingetc-Housetohome

Marockanska mattor, svart läder, betongväggar och blå detaljer! Helt i min smak…

Bilder från House to Home

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar