Annons
Annons

Skapa egna reseminnen med tävling om interrailpass!

image001

Ni har väl inte glömt att jag åkte på en tågluff för nån månad sen? Jag älskar att resa och det var extra kul att faktiskt få tre resor i en i och med att vi tågade runt från Milano till Nice och sen till Paris. Mitt bästa reseminne någonsin är nog när jag och Luca åkte till Thailand när hon var två år. Det var hennes första långresa och det kändes som att hon växte så mycket just där och då och vi blev tajtare än någonsin. Är det någonting jag verkligen prioriterar att försöka ge henne så är det resor. Jag tror att man lär sig mer än någonsin när man är i andra länder och möter nya kulturer.

Annons

Nu tävlar jag ut två stycken Interrailpass så att du och en vän också kan skapa härliga reseminnen! Tävlar gör du här genom att berätta om ditt bästa reseminne!

DSC02917DSC02872

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar