Annons
Annons

Senato Hotel Milan

Hall_senato_hotel milano Lampade_sospensione_e_doppi_cuscini_camere_Senato_Hotel_Milano Letto_camera_classic_senato_hotel_milano (2)_1 Reception senato_hotel_milano shm_rh_0089

Snart är vi framme i Milano och som jag längtar nu! Jag har aldrig varit där förut så det ska bli superkul! Vi ska bo på Senato Hotel som ser så sjukt snyggt ut och faktiskt helt ok prismässigt.  Säg gärna till om ni har några tips!

Milano here we come!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar