Annons
Annons

Post card från sjukbädden

Jag bestämde mig för att avsluta semestern med en spontanare ner till Way out west i Göteborg! Jag har alltid så sjukt roligt där. Är egentligen inte så mycket för att gå på koncerter men hela stämningen och allt roligt som pågår runtomkring är verkligen hur kul som helst. Vaknade upp på måndagen med halsfluss och har legat i sängen sen dess, om inte det va nog så fick Luca magsjuka i natt så nu är vi två som ligger i sängen…

Annons

Oscar, jag, Marion och Wilhelmina.

Älskar min nya scarf som jag har i håret dagligen!

John-John och Oscar♥️

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar