Annons
Annons

Pigalle, Paris

Den här veckan har varit så hetsig att inge fören jag tog upp kameran på landet i helgen insåg jag att jag helt har missat att visa er lite av vad vi gjorde i Paris! Vi bodde ju som sagt på Le Pigalle som är ett supercoolt nytt ställe i Pigalle. Vi hade en egen bar på rummet med en massa LP-skivor som vi spelade medan vi sminkade oss och drack Champagne innan vi skulle gå ut…

Annons

Kan verkligen rekomendera det här hotellet! Gillar även området mycket som känns trendigt och bizzi och ganska nära det mesta oavsett om det är Sacre Coeur eller Merci.

Bara nåt kvarter därifrån ligget Hotel Amour som har världens mysigaste innergård.Deras råbiff är den godaste jag någonsin har ätit!!!

Vi åt en lång rosélunch här på fredagen när vi kom fram och kunde inte hålla oss från att gå tillbaka på lördagen och äta middag!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar