Annons
Annons

Philip Starck with RIKO

1025519-1_l

Tänk dig att det här huset skulle kunna byggas upp precis efter dina önskemål och ändringar på bara tre månader! Philips Starks senaste projekt är nämligen förfarbricerade hus under namnet P.A.T.H tillsammans med företaget RIKO. Förutom att dom är sjukt snygga så är dom har dom även tagit hänsyn till miljön. Huset i sig har solcellspaneler och sparar upp till 60 % av den energi du annars skulle behöva använt till uppvärmning och el och är dessutom byggt i miljövänliga material.

Annons

1025531-1_l 1025535-1_l 1025539-1_l

Jag blev särskilt förtjust i den här delen där inomhus möter utomhus och man kan öppna upp väggen i vardagsrummet eller varför inte ha matplats just där! 1025555-1_l

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar