Annons
Annons

Parsley + green peas

  
This is the ingridients to my favourite soup! You need:

One bag of green peas, two hands of parsley, one shallot, a half clove of garlic, water, vegetable broth, salt, shrimps.

Sear the onion and garlic in some oil on medium heat.

Annons

Add one liter water and add broth and salt until you like the taste! Now add the peas and let it boil for ca 7 minutes. Add the parsley and boil for an extra 2 minutes. Mix the soup, add some shrimps and serve!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar