Annons
Annons

Ny tapet och tävling!

Är ni nyfikna att se resultatet av tapetseringen? Det blev verkligen superfint och jag är sånöjd, om ni tycker resultatet är lika fint som jag har ni möjlighet att vinna tapeten – läs mer nedan!

 

Annons

Jag var ju som sagt sugen på att göra något nytt i köket och har varit inne på om jag skulle halvkakla runt omkring hela men eftersom köket är ganska litet så skulle det bli för kallt och eka för mycket. Det här blev ju ett perfekt mellanting då den här tapeten ser ut som kakel! Den här tapeten är också väldigt speciell då den har så mycket historia att berätta då den tillhör en unik tapetkollektion baserat på smakerna ur vinet Anima De Raimat. Vinhuset Anima De Raimat är en av Europas största vingårdar med en historik som sträcker sig över 500 år tillbaka i tiden då första druvstocken planterades på kullarna intill slottet Raimat, som också är känt för sin vackra interiör. 

Vill du också förnya ditt hem med en ny härlig tapet? Den här unika tapetkollektionen inspirerad av vinet Anima De Raimat finns att köpa hos Rebel Walls!

Tävling!

Du kan också vinna det vackra blå tapetmönster inspirerat av mosaiken i Raimat-slottet i Katalonien. Kommentera i kommentarfältet nedan med en kort motivering till varför du vill förnya ditt hem i vår, lägg till ålder och bostadsort samt din mail (annars kan vi inte kontakta dig) före måndag 20/3 kl. 09.00 (då tävlingen avslutas) så väljer jag en vinnare som kontaktas via mail.

I samarbete med Anima de Raimat

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

2 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar