Annons
Annons

New in

Funderar på vart jag ska sätta den här fina printen från BXXLGHT! Den skulle ju passa väldigt bra ton i ton i mitt sovrum hemma…

Varje vecka köper vi blommor från Christoffers Blommor till kontoret och då höstbuketterna håller sig ganska länge så behövde vi ytterligare en vas. Hittade den här fina från Issa Deco på Nordiska Galleriet.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar