Annons
Annons

More IS more

main.original (1)

Snubblade över det här hemmet på Domaine Home och blev direkt sugen på att helt spåra ur här hemma! Ibland försöker jag rensa ur och skala ner men jag återkommer alltid till att jag älskar såna här eklektiska personliga hem där man tänker att en riktig samlare bor! Fullt med knasiga saker som en påfågel och ett bord med horn under. Kaklet kring öppna spisen tar jag och lägger i öpnnaspismappen på direkten! Så bra idé!

Annons

main.original (2)

Här kan vi verkligen snacka fredagsbukett!main.original (3) main.original (4) main.original (5) main.original (6) main.original (7) main.original (8) main.original (9) main.original (10)

Favoritbordet från Eero Saaronen är självklart på plats. Inte alls avis.main.original (11) main.original (12) main.original (13) main.original (14) main.original (15)

Och hur härligt är det inte med ett rum innan badrummet där man kan ha sminkbord?? Älskar kombon svart och rosa!main.original (16)Och färgkombon får även följa med in i barnrummet som ger en sån där härlig rock´n roll känsla. Det är ju faktisk en riktig rockstjärna som bor i huset och det tycker jag märks! Nämligen John Trohman från Fall out boy.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar