Annons
Annons

Mina favoriter från Mood Stockholm.

moodJust nu är det Spring Break i Mood gallerian i Stockholm och butikerna och restaurangerna har fullt med härliga erbjudanden!

Mina favoriter är Posh Living, Royal Copenhagen, Boqueria, Bädda och Bada och Leilas General Store! Spring Break pågår till 18/5. Vi ses där!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar