Annons
Annons

Metro Mode Home

MEMOOM-0002-A-001-A

Imorgon kan ni lägga vantarna på det nya numret av Metro Mode Home! Fullt av inspiration och en sida av mig också…

Tisdag 10/5:

Stockholm

T-centralen kl. 7-10

Stureplan kl. 11-14

 

Gbg

Drottningtorget kl. 7-10

Annons

Drottningtorget kl. 11-14

 

Malmö

Malmö Station kl. 7-10

Triangeln kl. 11-14

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar