Annons
Annons

Marimekko Unikko 50 years.

IMG_1637 IMG_1669 IMG_1651 IMG_1662 IMG_1665

Maija Isola´s classic pattern was born in 1964 after Armi Ratia, Marimekko´s founder, had announced that Marimekko would never print a flower pattern. Maija refused to obey Armi´s orders and – in protest- created an entire series of gorgeous floral prints. One of them was Unikko.

Annons

 

In collaboration with Marimekko i made this styling to celebrate their classic poppy print Unikko turning 50 years! I think its so beautiful to stack porcelain and this is the preparations for a summery garden afternoon party. Maybe with some fresh poppy´s at the table…

You can see the full limited edition collection here!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar