Annons
Annons

LOVELY LIFE + GÖTEBORGS COOKIES

Vi har en så himla rolig tävling just nu där du kan vinna allt du ser på bilden här! Vi har sökt igenom alla antikaffärer för att hitta det finaste vintageporslinet till din fikastund!IMG_9120 IMG_9131 IMG_9159 IMG_9170 IMG_9177

För att vara med och tävla samt ta del av villkoren klickar du dig vidare till denna sida:lovelylife.se/goteborgs/

Stort lycka till!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar