Annons
Annons

Life lately

Senaste tillskottet av barn i vårt tjejgäng är Nico. Så gullig så jag dör!

Jag älskar magiska stenar. Jag och Luca gick förbi Juno härom dagen och köpte några väl utvalda stenar som ska skydda oss.

Det här är vår favoritaffär på söder! Reorient heter den och ligger på Nytorgsgatan. Förutom att vi handlar alla våra grönsaker och frukt här så brukar vi gå förbi och köpta nybakta börek till mellanmål. Det är filodegsrullar med fetaost och spenat i. Så sjukt gott.

Annons

Pippi eller Luca?

Vi var på kalas och Luca hade gått loss i min sminklåda innan och dekorerat sig själv. Det är ok då och då tycker jag.

Älskar dessa ljusa morgnar nu…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar