Annons
Annons

Life lately

Har fikat på wienerkonditoriet…Ätit olika former av hummer på Burger and Lobster…

Strosat runt på Nordiska galleriet och drömt om rutiga golv…

Fick hem mitt nya matbord!

Gått kvällspromenader medan solen är uppe med min lilla loppa…

Annons

Haft lite fest i vårt showroom…

Varit på Vernissage hos Galleri Belenius…

Den här alltså…

Och den här…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar