Annons
Annons

Hos Elin Lannsjö

elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4655 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4661 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4775 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4809Mina sista veckor innan semestern är superstressiga så bloggen har blivit lite lidande… Mina kollegor Johanna och Kristin har gjort ett superfint reportage hos keramikern Elin Lannsjö som jag tycker att ni ska kolla in här!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar