Annons
Annons

Hemma hos mig!

amelia_widell_hemma_hos_profilbild_Foto_Andrea_Papini

Den uppmärksamma har redan sett att mitt hem är på omslaget av nya numret av Elle Decoration! Så himla roligt och hedrande att få synas där! Hela numret är ljuvligt så om du inte redan har köpt det tycket jag att du ska göra det bums…amelia_widell_hemma_hos_sovrum_schaslong_Foto_Andrea_Papini

Annons

Sasa Antic har stylat och Andrea Papini har fotograferat, ett riktigt dream team!amelia_widell_hemma_hos_vardagsrum_Foto_Andrea_Papini

Hela reportaget hittar du här!amelia_widell_sovrum_Foto_Andrea_Papini

Här ser ni min nya puff som heter Flora! Är helt kär i den och nu finns den äntligen i shoppen på MELIMELI! Det tar ju ganska lång tid att ta fram nya produkter från skissen, vänta på prover, göra ändringar osv innan jag kan sälja den så det känns så roligt att äntligen få visa den för er! Hoppas ni gillar den 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar