Annons
Annons

Hemma hos Coco Chanel

Bang Olufsen tillsammans med &Tradition bjöd in till en middag i Paris. Middag hölls inte vart som helst utan hemma hos Coco Chanel på Rue de Fauborg st Honoré. Jag är ju en sucker för de här klassiska parisiska lägenheterna och den här var ju inte ful direkt… här sitter jag på hennes badkarskant… Badrummet va lika stort som ett normalt sovrum med utsikt över en helt fantastisk trädgård.

Annons

Om jag någon gång ska lägga nytt golv kommer det bli i detta mönster! Lägenheten är fördelad i två plan med en nedervåning för personalen och här är deras lilla badrum.

Trädgården

Sovrummet.

Jag fastande för det här mönstret på gardinerna. Funderar på något sånt till mitt sovrum!

Amanda!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar