Annons
Annons

Take 10.

Om ni gillar att meditera eller känner er nyfikna på det tycker jag att ni ska ladda ner den här appen som heter Headspace! En superbehaglig röst som leder dig genom 10 minuters meditation.

Annons

Jag tycker det är jätteskönt och får härligt lugn av det samtidigt som det ger massa energi.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar