Annons
Annons

Jag-din julklappsexpert!

Idag och denna veckan ut kommer jag kunn ahjälpa dig med julklappstips inom området inredning på sajten Julklappsshopper som Posten har! Så gå in och chatta med mig mella 15.30-18.00 så snackar vi.

Annons

Vill man ha tips till sitt eget hem tycker jag att man ska passa på då med ; )

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar