Annons
Annons

Blocket bostad: köksinspiration.

Är ni, precis som jag, bostadsknarkare? Jag kan sitta i timmar och titta på lägenheter på nätet även fast jag verkligen inte ska köpa något nytt. Jag gör likadant på nätbutiker! Lägger en massa saker i varukorgen också fast checkar aldrig ut…

Annons

Det är som att man får sin dos av förnyelse ändå, ett nytt sätt att fönstershoppa! Den här veckan har jag gjort ett urval av de snyggaste köken/matplatserna som ligger uppe på Blocket Bostad just nu! Klicka på länkarna för att komma till annonserna.

4AEIHRJJJDV7GC3C

Bagersgatan

7109332238

Birger Jarlsgatan

8520584334

Eriksbergsgatan

8661079678

Upplandsgatan

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar