Annons
Annons

Amelia svarar!

Jag försöker verkligen svara på alla era kommentarer, men ibland så händer det att jag missar en del och i så fall är det bara att fråga igen i ett färskare inlägg! MEN! Många av er ber även om inredningstips i kommentarerna och jag tänker att dem svaren kanske är intressanta för fler! Så var tycker ni om att jag då och då lyfter vissa kommentarer som ett helt inlägg? Eller ska vi kanske ha en frågestund? Ni får bestämma! Vi börjar i alla fall med att svara på Claras fråga, så här skriver hon:
CLARA SAYS:

Hej Amelia! Har ingen aning om du svarar på inredningsfrågor på det här viset, men det är värt ett försök. Jag ska inreda min första lägenhet och är så rädd för att göra en massa fel.. Älskar mörkt trä och lite bohemisk stil (ditt nya köksgolv är min stora dröm).

Annons

Jag undrar bara om det här med att blanda mörkt trä med vitt och svart i övrig inredning. Jag har hittat ett skitsnyggt soffbord i valnötsfanér och matchande köksstolar.. men det är typ allt.. Kan man välja ett svart köksbord till exempel, eller blir det för mörkt? Ska man då köra på vitt? Hjälp! Jag vill så gärna få det fint.

 

Hej Clara! Naturmaterial så som exempelvis trä och sten tycker jag passar till allt! Det är precis som dina svarta och vita t-shirts i garderoben, dom blir en bra bas! Och att sen matcha med svarta och vita grejer går ju jättebra. Det låter som om du har hittat en palett som du kommer jobba efter och det är alltid bra, för då är det lättare att följa en röd tråd i hemmet. Jag tycker absolut att du kan ha ett svart matbord till stolarna, det låter ursnyggt! Det blir lite mer edge på stilen med svart än vitt tycker jag…
1cdbc44c453613f8ca395b08159f1986

Bild från Gant Home via Ems designblogg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia WidellAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar