Annons
Annons

Amelias mungbönpasta!

DSC01156

Såhär efter påsken med massa kött, godis och jag vet inte vad, så känner jag att jag måste hålla mig till grönt ett tag så att kroppen får vila. Jag brukar ha perioder när jag bara äter grönt, en del längre en andra, och nu när det är säsong för så mycket gott tänker jag att det passar perfekt! Jag startar med en liten cleanse för att bli av med kaffe, söt och saltsug. Det är alltid en utmaning för att man måste tänka om och laga helt annan mat än vad man är van vid. De närmaste tio dagarna kommer jag äta mestadels gröna och vita grönsaker och undvika socker, salt, mejeriprodukter och animaliska proteinkällor. DSC01158

Annons

Den här rätten älskar både jag och Luca, hon petar visserligen bort lite av spenaten men annars mumsar hon i sig resten.

Du behöver:

Mungbönpasta

Vitlök

Citron

Svamp

Babyspenat

Olivolja

Salt och Peppar

Jag kokar upp pastan medan jag fräser svampen i olivolja och rikligt med riven vitlök och kryddar efter smak med salt och peppar. Nu undviker jag ju salt för tillfället men det blir ju helt klart godare MED salt!

När pastan är klar häller jag ner den i stekpannan med en stor näve babyspenat och låter det mojsa ihop sig med svampen och vitlöken. När det är klart pressar jag en halv citron över det hela!

DSC01155Och så var det klart!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

amelia_widell_blogg_profilbild

I min blogg får du ta del av min vardag, följa med på jobbet och allt annat som inspirerar mig överlag! Som grundare av Melimeli jobbar jag med inredning på heltid men har även en passion för mode, träning och mat! Sen är jag mamma till Luca som syns en hel del här med…

Ni hittar mig även på

Instagram: @ameliawidell

PinterestAmelia Widell



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar